Meer dan 50 werken van Yves Klein zullen te zien zijn in de grandioze omgeving van Blenheim Palace, het 18e-eeuwse statige huis in Oxfordshire, deze zomer. De tentoonstelling, Yves Klein in Blenheim Palace (18 juli-7 oktober 2018), wordt aangekondigd als de meest uitgebreide tentoonstelling van het werk van de laat-Franse conceptuele kunstenaar dat in het Verenigd Koninkrijk wordt gehouden.

More than 50 works by Yves Klein will go on show in the grandiose surroundings of Blenheim Palace, the 18th-century stately home located in Oxfordshire, this summer. The exhibition, Yves Klein at Blenheim Palace (18 July-7 October), is billed as the most comprehensive exhibition of the late French conceptual artist’s work to be held in the UK: From royal blue to Yves Klein blue

Zie: Yves Klein at Blenheim Palace