Expositie Lost and Refound
4 september om 14:00 – 30 oktober om 17:00
Locatie: Kasteel Geldrop, Mierloseweg 1, Geldrop, Telefoon: 040 2801230

Nederlands Indië – verloren en teruggevonden

Van zondag 4 september tot en met zondag 30 oktober 2022 wordt op Landgoed Kasteel Geldrop de Nederlands-Indische koloniale geschiedenis belicht in de expositie LOST AND REFOUND (Verloren en Teruggevonden). Shelly Lapré en Aura Op den Camp zijn beeldend kunstenaars met Indische afkomst. Zij laten in hun werk zien, hoe deze achtergrond elk van hen verbonden en gevormd heeft. Hun werken verwijzen naar ieders persoonlijk verhaal maar tonen ook hoe verschillend maar tevens aanvullend hun beleving daarover was en is. De expositie bestaat uit schilderijen, tekeningen, mixed media Installaties, oude hutkoffers, diverse andere materialen en verhalen.

Lees verder …

Werk van Shelly en Aura zijn ook te zien op onze website pagina’s:
Shelly Lapré
Aura op den Camp