Josje Crince le Roy exposeert in de Oosterkerkte Amsterdam op 6, 7 en 8 mei 2022

Open Oost (Amsterdam) organiseert dit jaar weer een tentoonstelling van kunstenaars uit Centrum Oost.
Dit is het gebied van de Kadijken en het Scheepvaartmuseum tot de Molen, Czaar Peterstraat Oostenburg, Kattenbug en Wittenburg. Op de website van Open oost staan de deelnemende kunstenaars en hun werk. Er zijn ongeveer 50 kunstenaars die zich hebben ingeschreven. We hebben een breed thema voor de expositie dat aansluit op de actualiteit: Vrijheid en nieuw licht in het leven brengen en weer contact met elkaar maken na de isolatie van 2 jaar Corona . Dit wordt d.m.v. een projectie in de Oosterkerk in beeld gebracht aan het eind van de opening op zaterdagavond.

Josje Crince le Roy, die al eerder op onze website haar werk heeft laten zien, zal zo’n 6 kleine werken tentoonstellen.

De Oosterkerk is vrijdag 6 mei van 12-1800 uur geopend. Zaterdag 7 mei van 12-22.00 uur. Zondag 8 mei 14-18.00 uur.
Opening op zaterdag 7 mei van 19.30-21.30 met muziek en performances, aan het eind een lichtshow.
Adres: Kleine Wittenburgstraat 1, 1018 LS, Amsterdam

Josje Crince le Roy op onze website

Hieronder een deel van het werk van Josje Cince le Roy dat te zien zal zijn